Google+ Taavi Rõivas - Selle laulu mina ise luuletasin - EA

728x90 AdSpace

Uudised/News

Wednesday, November 19, 2014

Taavi Rõivas - Selle laulu mina ise luuletasin

via IFTTT
Estonian Anonymous

ROHKEM ARTIKLI LOOJAST - Lõin selle lehekülje, et avaldada seda mida tava-meedia ei postita. Olen jõudnud järeldusele, et tuleb otsida ise vastuseid mitte lasta neid endale ette sööta. Kõik mida leian postitan ja avaldan siin leheküljel. Sama saad ka sina teha saates mulle e-maili ➨ estoniananonymous@gmail.com

Ühine Meiega/Join Us ➨ Facebook

Telli Meie Video Kanal/Subscribe ➨ Youtube

Lehekülg/Website ➨ Estonian Anonymous

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Taavi Rõivas - Selle laulu mina ise luuletasin Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous News
Scroll to Top