Google+ ,,Juues Kolm Liitrit Vett Päevas Kaotasin 10 Aastat Oma Vanusest'' - Sarah 42, lootis lahendada probleeme oma peavalu ja halva seedimisega ... lihtsalt vaata, mis juhtus! - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Wednesday, August 20, 2014

,,Juues Kolm Liitrit Vett Päevas Kaotasin 10 Aastat Oma Vanusest'' - Sarah 42, lootis lahendada probleeme oma peavalu ja halva seedimisega ... lihtsalt vaata, mis juhtus!

Võite arvata, et mul on veidi ühist kaamliga, tõsi, üks hea omadus on meil mõlemal olemas - suudame väga pikka aega veeta olla. Tavaliselt alustan oma päeva tassi teega, seejärel joon ehk klaasi vett lõunasöögi kõrvale ja samamoodi õhtusöögi ajal. See teeb kokku umbs liiter vett kahekümne nelja tunni jooksul. Mulle tundub piisavalt, kuid see ei ole vajalikule lähedalgi. Olin aastaid peavalude ja halva seedimisega võidelnud ja rääkisin erinevate arstidega. Mõlemad kostsid mulle, et peaksin ööpäevas vähemasti kolm liitrit vett tarbima.


Hiljem lugesin ka uuringut, mis väitis, et viiest naisest Ühendkuningriigis joob piisavalt vett ainult üks indiviid. Seejärel otsustasin testi teha. Mis juhtuks, kui tarbiksin soovitatud koguse vett iga kuu vältel? Fotograafi pilt, mis minust esimesel päeval tehtud oli, näitab perfektselt, mis vee vale koguse joomine näole teeb. Olen 42, kuid varem nägin välja justkui oleksin 52-aastane, mis on šokeeriv. Mu silmade all on tumedad varjud, see teeb mu ilme väsinuks, kortsud ja punased kohad on silmapaistvamad ja mu nahk on koledam. See näib surnud. Minu tütred Alice, kes on kaheksa ja Betty, kes on nelja-aastane, ütlevad, et näen sel fotol välja "suisa saja-aastane". Pean nõustuma. Isegi mu huuled on seal imelikud. Tegemist on klassikalise näitega, et vett on liiga vähe joodud. Kõik meie keha tegevused on vee mõjutada. See viib organitest mürgised ained ära, toob vitamiinid õigetesse sihtkohtadesse, niisutab kõrvasid ja eemaldab mustuse.
                                                        Dehüdratsioon: Üks viiest naisest tarbib                                                                                                                                                         vähem vett kui on päevane soovitav kogus.
Liiga vähene vee tarbmine tähendab, et kõik need funktsioonid saavad kannatada. Seega otsustasingi 28 päeva järjest kolm liitrit vett juua, tulemus on vapustav!Võite arvata, et mul on veidi ühist kaamliga, tõsi, üks hea omadus on meil mõlemal olemas - suudame väga pikka aega veeta olla. Tavaliselt alustan oma päeva tassi teega, seejärel joon ehk klaasi vett lõunasöögi kõrvale ja samamoodi õhtusöögi ajal. See teeb kokku umbs liiter vett kahekümne nelja tunni jooksul. Mulle tundub piisavalt, kuid see ei ole vajalikule lähedalgi. Olin aastaid peavalued ja halva seedimisega võidelnud ja rääkisin erinevate arstidega. Mõlemad kostsid mulle, et peaksin ööpäevas vähemasti kolm liitrit vett tarbima. Hiljem lugesin ka uuringut, mis väitis, et viiest naisest Ühendkuningriigis joob piisavalt vett ainult üks indiviid. Seejärel otsustasin testi teha. Mis juhtuks, kui tarbiksin soovitatud koguse vett iga kuu vältel?  

                                                                                                         Fotograafi pilt, mis minust esimesel päeval tehtud oli, näitab perfektselt, mis vee vale koguse joomine näole teeb. Olen 42, kuid varem nägin välja justkui oleksin 52-aastane, mis on šokeeriv. Mu silmade all on tumedad varjud, see teeb mu ilme väsinuks, kortsud ja punased kohad on silmapaistvamad ja mu nahk on koledam. See näib surnud.
Minu tütred Alice, kes on kaheksa ja Betty, kes on nelja-aastane, ütlevad, et näen sel fotol välja "suisa saja-aastane". Pean nõustuma. Isegi mu huuled on seal imelikud. Tegemist on klassikalise näitega, et vett on liiga vähe joodud. Kõik meie keha tegevused on vee mõjutada. See viib organitest mürgised ained ära, toob vitamiinid õigetesse sihtkohtadesse, niisutab kõrvasid ja eemaldab mustuse. Liiga vähene vee tarbmine tähendab, et kõik need funktsioonid saavad kannatada. Seega otsustasingi 28 päeva järjest kolm liitrit vett juua, tulemus on vapustav!

                                                       2Teine nädal: laigud mu näos on vähenemas ja                                                                                                                                               silma ümber olevad mustad varjud on                                                                                                                                                           kahanenud.            
                                                                                                                 
                                                                     Kolmas nädal: Minu nahas on volüümi .


                                                                     4  Neljas Nädal : Ma hakkan edaspidi ainult jooma vett ja seda
                                                                       3 liitrit päevas.
Ma olen väga erinev võrreldes esimese nädalaga.Ma tunnen end hästi ja keha on suurepärases vormis, mis on iseenesest hämmastav, sest ainus asi, mida ma olen muutunud on vee kogus mida tarbin.Mis ka ei juhtuks, ma joon kindlati kolm liitrit vett päevas - ja soovitaksin ka igal teisel naisel teha seda sama (muidugi pärast konsulteerimist oma arstiga).Ma tunnen end palju tervislikumana, ja mu abikaasa ja sõbrad ütlevad, et näen kümme aastat nooremana välja. Kes oma täie mõistuse juures ei tahaks proovida midagi sellist, millega saab selliseid uskumatuid tulemusi?

Estonian Anonymous

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: ,,Juues Kolm Liitrit Vett Päevas Kaotasin 10 Aastat Oma Vanusest'' - Sarah 42, lootis lahendada probleeme oma peavalu ja halva seedimisega ... lihtsalt vaata, mis juhtus! Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top