Google+ KUIDAS VÕITA ? - EA

728x90 AdSpace

Viimased

Thursday, January 15, 2015

KUIDAS VÕITA ? See on üks olulisemaid reegleid üldse. Muhammad Ali, minu üks lemmiksportlasi vastas, kui talt küsiti, mitu istuli kõhulihaste kordust suudad teha, siis ta vastas, et ta ei tea. Ta ei loe neid enne, kui tal hakkab valus. Siis kui sul hakkab valus, siis alles hakka lugema, sest need on korrad, mis lähevad arvesse. See teeb sinust meistri.
See on kõigi asjadega nii - pole valu, pole ka tulemusi. Tähtis on elus lõbutseda, aga kui sa oled väljas pidutsemas ja lõbutsemas, siis on keegi samal ajal saamas tugevamaks ja keegi on saamas targemaks. Kui sa tahad võita, siis ei ole mitte midagi tähtsamat raskest tööst. Mitte ükski mu reeglitest ei toimiks, kui seda reeglit poleks. Ma olen alati mõelnud, et iga päev on 24 tundi, millest 6 tundi ma magan, ülejäänud 18 tundi tuleb kasutada targalt. Kindlasti mõned teist mõtlevad, et aga oota, ma magan 8-9 tundi! Siis ma ütlen teile - magage kiiremini. Aega on vähe, nii et ära seisa lihtsalt käed taskus.
Jaga ka teistele :) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: KUIDAS VÕITA ? Description: Rating: 5 Reviewed By: Estonian Anonymous
Scroll to Top